Ispiši ovu stranicu

Dječji vrtić Vukovar I, područni objekt Leptirić među najljepšima u Republici Hrvatskoj

Dječji vrtić Vukovar 1 Dječji vrtić Vukovar 1 Foto: Grad Vukovar

Treći po redu izbor najljepšeg vrtića kojeg provodi portal Gradonačelnik.hr Vukovaru je osigurao još jednu titulu – Dječji vrtić Vukovar I, područni objekt Leptirić proglašen je najljepšim u kategoriji velikih gradova. Izbor najljepšeg vrtića provodio se na Facebook stranici na kojoj su objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića, a pobjednici izbora za najljepši vrtić proglašeni su u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi.

Upravo taj vrtić 2021. godine proglašen je najboljim vrtićem u Republici Hrvatskoj prema brojnim nadstandardima koje ima - od zdrave prehrane, ekološke osviještenosti pa do suradnje sa zajednicom, a podsjetimo i kako je koncem 2022. godine Gradu Vukovaru pripala titula najboljeg grada u Republici Hrvatskoj u kategoriji obrazovanje, mladi, demografija i socijalna politika.

Upravo to rezultat je dugogodišnjeg napora i ulaganja Grada Vukovara u obrazovanje te predškolski i školski standard, uz neizostavnu kvalitetnu suradnju s ravnateljima vrtića i škola.

S ciljem održavanja, ali i osiguranja visokih standarda Grad Vukovar će nastaviti kontinuirano ulagati i posvećivati pažnju upravo svojim najmlađim sugrađanima, priopćili su iz Grada Vukovara.Dječji vrtić Vukovar 11

Pročitano 340 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI