Ispiši ovu stranicu

U ponedjeljak ponovno podjela konvertera za preračunavanje valuta

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Nakon što su početkom godine podijelili oko 30 komada konvertera za preračunavanje valuta, Humanitarna udruga Duga iz Vukovara u suradnji s Centrom za edukaciju i informiranje potrošača Bilje organizira još jednu podjelu.

Konvertere je osigurala Hrvatska narodna banka kako bi osobama starije životne dobi i ranjivim skupinama omogućila jednostavan alat koji će im pomoći prilikom kupovine roba i usluga u procesu prilagodbe na euro.

- Pripremili smo dodatnih 50 konvertera za naše najstarije sugrađane, a u cilju što lakšeg snalaženja u procesu prilagodbe na euro. Pozivamo sve starije osobe, koje imaju potrebe za konverterom, da dođu u ponedjeljak od 10 sati u prostorije Humanitarne udruge Duga Vukovar i preuzmu svoj konverter - pozvala je predsjednica Humanitarne udruge Duga Vukovar Tamara Mikulić.

Podjela konvertera provodi se u sklopu projekta GODINE NISU VAŽNE! - program za aktivno i sretno starenje kojega financira financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Partneri na projektu Grad Vukovar i Centar za edukaciju i informiranje potrošača Bilje.

Pročitano 351 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI