Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Završna konferencija o suzbijanju i sprječavanju ovisnosti među djecom i mladima

Završna konferencija o suzbijanju i sprječavanju ovisnosti među djecom i mladima Foto: HRV/Jasenka Vrdoljak

PRONI centar za socijalno podučavanje je u okviru programa “Prevenko“, koji za cilj ima doprinijeti suzbijanju i sprječavanju pojave ovisnosti među djecom i mladima na području Vukovarsko-srijemske županije, održao je završnu konferenciju trogodišnjeg programa pod nazivom: „Značaj međusektorske suradnje u području prevencije ovisnosti“.

Na konferenciji su sumirane aktivnosti ovog programa, pokazani primjeri dobre prakse i vršnjačke kampanje provedene u školama, te je ukazano na značaj međusektorske suradnje u području prevencije ovisnosti. Projekt je započeo 2020. godine i u trogodišnjem razdoblju trajanja nastale su nove prilike, prepoznati novi izazovi i potreba za kontinuiranim radom u području prevencije ovisnosti.

Program je PRONI Centar proveo u partnerstvu s jedinicom lokalne samouprave – Gradom Vukovar, odgojno-obrazovnim ustanovama: OŠ Nikole Tesle iz Mirkovaca, OŠ Negoslavci i OŠ Mitnica iz Vukovara te udrugom NE-ovisnosti i Policijskom upravom Vukovarsko-srijemskom, a financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te sufinanciran sredstvima Grada Vukovara.

Pročitano 349 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI