Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

8. Večer pijeteta i sjećanja

8. Večer pijeteta i sjećanja Foto: HRV/ Jasenka Vrdoljak

U organizaciji Nacionalnog sindikata policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, u Hrvatskom domu Vukovar održana je 8. Večer pijeteta i sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine.

U glazbeno – scenskoj priredbi su nastupili dramski umjetnici Sandra Lončarić i Darko Milas, Klapa HNK Osijek i Ženska klapa Neverin iz Kaštel Lukšića koji su izveli domoljubne pjesme, a akademski glumci iz Osijeka izveli su scenski prikaz pod nazivom Bolnica.

- Naš sindikat je treći po brojnosti unutar Ministarstva unutarnjih poslova RH sa preko 4.000 članova i ima sjedište u Vukovaru. Srasli smo s gradom i već niz godina s Večeri pijeteta i sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine sudjelujemo u protokolu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. Došli su nam članovi iz svih krajeva Hrvatske, a okupili smo se kako bi odali počast gradu i žrtvi Vukovara u Domovinskome ratu – poručio je Bono Tomašević, predsjednik Nacionalnog sindikata policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Pročitano 364 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI