Ispiši ovu stranicu

U Vukovar dolazi 800 branitelja sportaša

Konferencija za novinare u palači Srijem Konferencija za novinare u palači Srijem Milan Paun

U subotu 1. listopada u 10 sati na središnjem gradskom trgu u Vukovaru bit će otvoreno 26. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Vukovar 2022.”.

U Vukovar dolazi oko 800 natjecatelja dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata koji će se natjecati u devet sportskih disciplina: kuglanju, boćanju, streljaštvu, stolnom tenisu, šahu, elektronskom pikadu za žene, sportskom ribolovu te kartaškim igrama beli i briškuli.

Cilj je natjecanja popularizacija sporta među hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskoga rata, rekao je na konferenciji za novinare u palači Srijem general pukovnik Slavko Barić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Republike Hrvatske.

Natjecatelje je pozdravio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić i poželio im dobrodošlicu.

Organizator je igara Grad Vukovar čiji je pročelnik za društvene djelatnosti i branitelje Darko Dimić zahvalio na povjerenju ukazanom Vukovaru te obećao da će Vukovar biti dobar domaćin.

Dobrodošlicu je natjecateljima poželio i Milan Draženović, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije.

Pročitano 534 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun