Ispiši ovu stranicu

MUP dodjeljuje sredstva za poticanje razvoja poduzetništva minskim žrtvama i članovima njihovih obitelji

Ministarstvo unutarnjih poslova, Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za poticanje razvoja poduzetništva na području Republike Hrvatske namijenjen evidentiranim minskim žrtvama te članovima njihovih užih obitelji. 

Sredstva se dodjeljuju u sklopu projekta Razminiranje i društveno-gospodarska integracija financiranog iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, a financijska sredstva će se dodjeljivati u dvije grupe - za žrtve mina i članove njihovih obitelji koji pokreću novi posao te za žrtve mina i članove njihovih obitelji koji žele unaprijediti postojeći posao.

Prihvatljive projektne aktivnosti su  jačanje poslovnih kapaciteta prijavitelja kroz nabavu opreme, modernizaciju prostora i opreme te usluge u svrhu unaprjeđenja poslovanja i jačanja pozicije na tržištu kao i usluge tehničke pomoći i savjetovanja koji se odnose na prikupljanje dokumentacije, pripremu za prijavu na ovaj javni poziv, izradu poslovnog plana te pomoć u provedbi poslovnog plana do 15 posto ukupne vrijednosti tražene potpore.

Planirano trajanje provedbe projekata je do najviše devet mjeseci od dana potpisa ugovora s MUP-om, a maksimalan iznos je do 100.000,00 kn po jednom projektu.

Javni poziv otvoren je  do 14. studenog 2022., a više informacija može se dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na telefon: 021 798 870.


Poveznice na Poziv:

https://mup.gov.hr/pristup-informacijama-16/javna-nabava-i-pozivi/javni-pozivi/234

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/6136

 

Pročitano 392 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar