Ispiši ovu stranicu

U okviru tradicionalnih 25. Miholjskih dana obilježen Dan Općine Lovas

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen obilježja na mjestu masovne grobnice i spomen križa u središtu mjesta za sve žrtve stradale u Domovinskome ratu te svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Lovas.

- Sjednici su nazočili brojni gosti kojima je prezentiran rad Općine u proteklom jednogodišnjem razdoblju kao i planovi za iduće razdoblje, među kojima je i izgradnja međunarodnog zimovnika na Dunavu u Opatovcu. Najboljim su učenicima uručene nagrade, a zahvalili smo i svima koji podupiru i doprinose radu Općine - rekla je načelnica Tanja Cirba.

Ovogodišnji Miholjski dani održavaju se od 17. rujna do 2. listopada, a u tome razdoblju organizirani su brojni kulturni, zabavni, gospodarski i sportski događaji. Osim Dana općine Lovas, proslavit će se i ckrveni godovi u Lovasu i Opatovcu, a slijedi i izložba zlatoveza, lokalnih tiskanih glasila, Dani polja BC hibrida te arheološka predavanja. Manifestacija je popraćena i bogatom gastro ponudom te tamburaškim nastupima.

Pročitano 301 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić