Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Penava: Na vlasti je liberalno-manjinska vlada

Penava: Na vlasti je liberalno-manjinska vlada Foto: HRV/ Valerija Lozančić

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, otvorio je stranačke prostorije DP-a u Vinkovcima.

Nakon toga je održao konferenciju za novinstvo s koje je poručio kako Domovinski pokret, unatoč crnim prognozama od prije godinu dana, kada su brojni analitičari predviđali gašenje stranke, ta stranka raste u kontinuitetu te da su ostvarili izvrstan rezultat na izborima u Splitu i postli trećom političkom snagom u tome gradu.

- Svojim djelovanjem u svim sredinama  gradit ćemo ono izgubljeno načelo u hrvatskoj politici „čiste ruke i čist obraz“ - poručio je Penava, ocijenivši kako su možda i posljednji trenutci za okupljanje snaga sa svjetonazorima koje su svetinja Domovinskom pokretu. Također je rekao kako pri tome misli na suverenističke snage te snage koje predstavljaju i brane svoj demokršćanski dignitet kojim se nikada ne smije trgovati.

- Za nas je apsolutno nemoguća situacija da Domovinski pokret razmišlja o nekakvom svjetonazorskom i ideološkom moratoriju na vrijednosti koje zastupa i promiče - rekao je  Penava nazvavši HDZ „bivšom demokršćanskom strankom“.

Ocijenio je i kako je u Hrvatskoj na vlasti liberalno-manjinska vlada.

 

Pročitano 602 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI