Ispiši ovu stranicu

Osumnjičeni za kazneno djelo „Sudjelovanje u tučnjavi“

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je kriminalističko istraživanje fizičkog sukoba 3. srpnja u ugostiteljskom objektu u Vukovaru u ulici Blage Zadre, ukazalo je na postojanje osnovane sumnje kako je šest osoba počinilo kazneno djelo „Sudjelovanje u tučnjavi“ Kaznenog zakona te će Policijska postaja Vukovar protiv svih osumnjičenih podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

- U fizičkom sukobu 26-, 29-, 32- i 39-godišnjak razmijenili su više udaraca sa 19- i 27-godišnjakom, pri čemu su 19-, 26- i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni, a 27-godišnjak teže ozlijeđen. Ozlijeđeni 19-godišnjak zadržan je na liječenju u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar dok je 27-godišnjak upućen u Klinički bolnički centar Osijek na daljnje liječenje. Uhićeni sudionici tučnjave, 26-, 29- i 32-godišnjak, predani su pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske dok će se nad 19- i 27-godišnjakom kriminalističko istraživanje nastaviti po završetku bolničkog liječenja, kao i nad 39-godišnjakom koji je za sada nedostupan policiji te je za njim raspisana potraga – stoji u priopćenju.

Također, tijekom postupanja policijski službenici su 26-godišnjaku oduzeli manju količinu droge „marihuana“ i signalnu baklju (tzv. bengalka). Radi neovlaštenog posjedovanja droge, čime je počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, dok mu je zbog neovlaštenog posjedovanja eksplozivnih tvari, čime je počinio prekršaj iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, uručen prekršajni nalog.

Pročitano 519 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI