Ispiši ovu stranicu

U tijeku je poziv za besplatnu pravnu pomoć u Udruzi žena Vukovar

U tijeku je poziv za besplatnu pravnu pomoć u Udruzi žena Vukovar HRV

U okviru projekta Stvaranje jednakih mogućnosti kroz pružanje pravne pomoći, Udruga žena Vukovar objavila je javni poziv zainteresiranima i ljudima u potrebi za besplatnom pravnom pomoći. Poziv se odnosi na osobe iz društveno osjetljivih skupina, pojasnila je koordinatorica udruge i voditeljica projekta Mirjana Mizdrak Mišanović.

- Riječ je o ženama žrtvama obiteljskoga nasilja, starijim i nemoćnim osobama, pripadnicima nacionalnih manjina i drugim osobama u skladu s odredbama Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći kojima je potreban pravni savjet, pravna informacija, pomoć pri sastavljanju podnesaka, zastupanje pred javnopravnim tijelima kao i pravna pomoć u izvansudskom mirnom rješavanju spora - rekla je Mizdrak Mišanović, dodavši da je projekt vrijedan nešto manje od 95 tisuća kuna, financira ga Ministarstvo pravosuđa i uprave, a provodi se do kraja ove godine.

Prostorije udruge nalaze se u Borovu naselju na adresi Brune Bušića 74, rade svakog radnog dana od 8 do 15 sati, a sve potrebne informacije o tome kako dobiti besplatnu pravnu pomoć mogu se dobiti i telefonom na 032 421 191 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pročitano 357 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar