NAJNOVIJE
U Andrijaševcima pronađena mrtva ženska osoba

Policijska uprava vukovarsko-srijemska primila je u 15,35 sati telefonsku dojavu da je u području Andrijaševaca pronađena mrtva ženska osoba.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 19:19)
Plesom quadrille završili obrazovanje u srednjim školama

Maturanti Osječko-baranjske županije, njih 2.410, plesali su poznati francuski dvorski ples quadrillu te se na taj način oprostili od srednjoškolskih klupa.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:36)
Razvrstavanje otpada od malih nogu

Gradske vlasti Vinkovaca nabavile su 30 edukativnih dječjih setova od po tri spremnika za odvajanje plastike, papira i stakla koji su prilagođeni dječjem uzrastu, a koji će biti podijeljeni vrtićima i školama te postavljeni uz dječja igrališta u gradu.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:27)
EU tuži gradonačelnika Nove Gradiške

Ured europskog javnog tužitelja podigao je optužnicu protiv deset hrvatskih optuženika, među kojima su i gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić, bivši velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić te poduzetnik Krešo Petek.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:21)
U Hrvatskoj nestalo devetero djece

Osječki Centar za nestalu i zlostavljanu djecu organizirao je obilježavanje Međunarodnoga dana nestale djece. Sudionici su se okupili na promenadi u Osijeku kako bi skrenuo pozornost na važnost pravodobnoga reagiranja pri nestanku djeteta, a svake godine na području Europske Unije nestane oko 300.000 djece.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 16:19)
Na području VSŽ 1478 maturanata

Na području Vukovarsko-srijemske županije u 15 srednjih škola i 95 završnih razreda imamo 1478 maturanata.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 15:39)
Zbog održavanja Vukovarskog polumaratona u subotu posebna regulacija prometa od 9-13 sati

U subotu, 28. svibnja  u Vukovaru će se održati četvrti po redu Vukovarski polumaraton tijekom kojega će na snazi biti posebna regulacija prometa u vremenu od 9 do 13 sati.

(Srijeda, 25 Svibanj 2022 12:46)

Filip Sušac ponovno na čelu vukovarskih Suverenista

Filip Sušac ponovno na čelu vukovarskih Suverenista Foto: J. Vrdoljak

Dosadašnji predsjednik vukovarskih Suverenista i zamjenik vukovarskog gradonačelnika Filip Sušac, dobio je novi četverogodišnji mandat, odlučeno je na izbornoj skupštini te gradske stranke.

Predsjednik Hrvatskih suverenista i saborski zastupnik Marijan Pavliček, čestitao je novoizabranom vodstvu rekavši kako su Hrvatski suverenisti jedna od najjačih političkih opcija ne samo u Vukovaru već i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

- Drago mi je što svojim radom i trudom možemo pripomoći zajednici u kojoj živimo. Posebno me raduje što se radi o mladim i visokoobrazovanim ljudima koji žele ovdje ostati i raditi na dobrobit svih nas – rekao je Pavliček. Dodao je kako će se i dalje kako na državnoj tako i lokalnoj razini raditi na zaštiti temeljnih vrijednosti, a to su obitelj, vjera i domovina.

Filip Sušac je zahvalio članstvu na ukazanom povjerenju da u sljedeće četiri godine vodi ovu gradsku organizaciju. Rekao je kako su u protekle četiri godine iza te organizacije brojni izbori i uspjesi te da su svi radili zajedno kao jedna obitelj.

- Danas sam iznimno ponosan što su mi ponovo odlučili ukazati povjerenje u iduće četiri godine. Moja je dužnost i obaveza da organizaciju dovedem na mjesto najjače političke opcije u Vukovaru – izjavio je Sušac.

Za zamjenika predsjednika izabran je Ivan Veber, a tajnik je Vedran Vuleta.

 

Pročitano 118 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija