Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Otvara se Centar za održivi razvoj lokalne zajednice općine Lovas

Otvara se Centar za održivi razvoj lokalne zajednice općine Lovas FOTO: ARHIVA HRV

Iako je projekt započeo još prošle godine, Centar za održivi razvoj lokalne zajednice općine Lovas službeno se otvara danas, 13. svibnja u 16 sati.

Načelnica općine Lovas Tanja Cirba rekla je kako je projekt iznimno važan jer je u njega uključeno više od 200 mještana općine kroz rad udruga, ali i stanovnika cijele Vukovarsko – srijemske županije.
- Centar za održivi razvoj ima niz programa namjenjen unaprijeđenju kvalitete života u lokalnoj zajednici, a to su različiti programi pored onih koji se bave digitalnim kompetencijama, 3D printom, građanskim aktivizmom, pa sve do programa revitalizacije kulturne baštine, marketinga, promocije lokalnih proizvođača i slično do organizacije slobodnog vremena. Zaista je to jedan bogat program koji pokriva potrebe svih generacija, od 7 do 77 godina – rekla je načelnica općine Lovas Tanja Cirba.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Program će otvoriti vukovarsko – srijemski župan Damir Dekanić, a u nazočnosti brojnih partnera koji sudjeluju na samom projektu i mještana općine.

Pročitano 449 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI