Ispiši ovu stranicu

Do petka traju prijave za besplatnu pripremu za državnu maturu

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV-a

Općina Ernestinovo i ove godine organizira besplatne pripreme za državnu maturu za sve zainteresirane učenike srednjih škola s područja općine.

- Pripreme obuhvaćaju gradivo iz hrvatskog i engleskog jezika te matematike, uz iznimno kvalitetne predavače. Da bi sve bilo organizirano na vrijeme, pozivamo zainteresirane učenike da se jave do petka, 21. siječnja putem službene e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobnim dolaskom u općinsku upravu – pozvala je načelnica Općine Ernestinovo Marijana Junušić.

Kako bi prijava bila valjana potrebno je dostaviti ime i prezime učenika, kontakt-telefon, e-mail adresu, naziv škole koju učenik pohađa i naznačiti bi li pohađali pripreme za A ili B razinu državne mature.

- Prijavljeni učenici dužni su redovito dolaziti na pripreme koje će se održavati u vijećnici općinske zgrade ili u učilištu u Osijeku, što ovisi o broju prijavljenih učenika – pojašnjava Junušić, dodajući kako je svrha organizacije besplatne pripreme za državnu maturu olakšati srednjoškolcima njezino polaganje, a samim time učiniti ih spremnijim za upis željenoga fakulteta.

Iz Općine Ernestinovo pozivaju učenike da s učenjem počnu na vrijeme te da pripremom uz stručne predavače umanje brigu i stres.

Pročitano 414 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac