NAJNOVIJE
Modernizirana sportska dvorana u Borovo naselju

Grad Vukovar i Javna ustanova „Sportski objekti Vukovar“ su u proteklih godinu i pol dana proveli niz radova u svrhu modernizacije Sportske dvorane u vukovarskoj četvrti Borovo Naselje u ukupnom iznosu 2.670.233,38 kuna s PDV-om.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 13:27)
Nova predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca Loreta Kovačević

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Vinkovaca koje je osnovano s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život grada te promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 12:55)
Cijene goriva ostaju iste i u sljedećih 14 dana
Kako su izvijestili iz Vlade,na telefonskoj sjednici donesena je Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih  i veleprodajnih cijena naftnih derivata, te Uredba o izmjeni Uredbe o visini trošarine na energente i električnu energiju, kojima režim određivanja najviših maloprodajnih cijene naftnih derivata ostaje isti kao i prethodnih 14 dana.
(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 11:28)
Požar na pilani u Andrijaševcima prouzročio štetu od 2 milijuna kuna

U ranim jutarnjim satima 1. srpnja izbio je požar na pilani u Andrijaševcima.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 11:18)
Policija istražuje okolnosti sukoba u ugostiteljskom objektu u Vukovaru

U večernjim satima 3. srpnja u ugostiteljskom objektu u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo Naselje fizički se sukobilo nekoliko mlađih osoba koje su se potom udaljile s mjesta događaja.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 10:57)
Provala u obiteljsku kuću u Rajevom Selu

Tijekom noći, 3. srpnja provaljeno je u obiteljsku kuću u Rajevom Selu iz koje ništa nije otuđeno. Provalom je 45-godišnjem vlasniku počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 10:12)
Za ulaganje u male klaonice na raspolaganju 20 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede u petak je objavilo natječaj za ulaganje u male klaonice, vrijedan 20 milijuna kuna, kojim se želi povećati vrijednost proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 09:52)

Obljetnice mirne reintegracije i međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske u Vukovaru obilježio SDP

Obljetnice mirne reintegracije i međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske u Vukovaru obilježio SDP Foto: Vanessa Kupina

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u subotu je posjetio Vukovar. 

Povodom 24. godišnjice od mirne reintegracije i 30. godišnjice od međunarodnog priznanja Republike Hrvatske Grbin je rekao kako nema boljeg mjesta od Vukovara na kojemu bi se prisjetili Dana međunarodnog priznanja Hrvatske.

- Na taj trenutak priznanja moramo biti ponosni, ali isto tako moramo podvući crtu na ovih 30 godina, nad svime onime što se događalo i svesti određene račune na ono što je bilo dobro i ono što je bilo loše. Drugi dan koji obilježavamo koji je povezan s Vukovarom, hrvatskim Podunavljem, istokom zemlje Slavonijom je dan mirne reintegracije, jednog od najvećih uspjeha Hrvatske. Trenutka kada smo zaokružili našu zemlju, kada smo svaki pedalj ove zemlje stavili u ustavni poredak Republike Hrvatske i ono što je najvažnije kada smo to uspjeli ovdje napraviti mirnim putem bez dodatne prolivene krvi – poručio je Grbin te pritom položio vijenac i zapalio svijeću podno Spomen-križa na ušću Vuke u Dunav u Vukovaru.

Pročitano 168 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija