Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima teže ozlijeđeno dijete u prometu

U Vinkovcima teže ozlijeđeno dijete u prometu Foto: Arhiv HRV-a

Tijekom vikenda, od 7. do 9. siječnja, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je 12 prometnih nesreća, od čega pet u kojima je osam osoba lakše ozlijeđeno, a jedno dijete teže te sedam nesreća samo s materijalom štetom, stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Prometna nesreća u kojoj je stradalo dijete dogodila se u Vinkovcima kada je 25-godišnji vozač osobnog automobila bez propisane zimske opreme uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad vozilom i udario u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnjakinja. Oboje vozača lakše je ozlijeđeno dok je dijete u udarenom osobnom automobilu zadobilo teške tjelesne ozljede.

Inače, tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 12 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija od 1,95 g/kg zabilježena je kod 33-godišnjeg vozača u Tovarniku.

Stacionarne kamere zabilježile su 17 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, a najviše na državnoj cesti D2 kod Bobote.

Pročitano 342 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar