Ispiši ovu stranicu

Gradskoj tvrtki Čistoća Županja uskoro se pripaja gradska tvrtka Stanobiro

Županja Županja Foto: HRV arhiva

Gradskoj tvrtki Čistoća Županja d.o.o. za komunalne usluge uskoro se pripaja gradska tvrtka Stanobiro d.o.o. za održavanje i upravljanje stanovima i stambenim zgradama.

Naime, pripajanje ove dvije gradske tvrtke jedno je od predizbornih obećanja novog gradonačelnika Županje Damira Juzbašića. U iduću će srijedu Gradsko vijeće Grada Županje gradonačelniku Juzbašiću dati suglasnost da u ime Grada na skupštini trgovačkog društva Čistoća Županja d.o.o. prihvati pripajanje trgovačkog društva Stanobiro d.o.o. tome društvu. Ugovor o pripajanju u ime društva preuzimatelja - Čistoće Županja potpisat će direktor Ante Klanac, a u ime pripojenog društva direktor Stanobiroa Marko Adžamić.

-Razlozi donošenja ovakve odluke su međusobna poslovna povezanost dvaju društava koja obavljaju iste ili slične djelatnosti, racionalizacija poslovanja, smanjenje troškova, jačanje gospodarskog nastupa na tržištu, povećanje poslovne efikasnosti te koncentracija kapitala, tehnologije i radne snage – pojasnio je Klanac koji će biti na čelu objedinjene tvrtke.

Marko Adžamić će u okviru Čistoće Županja voditi djelatnosti Stanobiroa.

 

Pročitano 615 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić