Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Božić u Nijemcima nudi pregršt događanja u blagdanske dane

Ove godine općina Nijemci od 25. prosinca 2021 do 9. siječnja 2022. organizira bogat  kulturno glazbeni program za mještane ali i sve posjetitelje ovog kraja.  Istodobno, želja je  općinske vlasti  privući i što već i broj posjetitelja tih dana u Općinu Nijemci. U središnjem parku u Nijemcima ,nizom kulturno umjetničkih sadržaja Općina Nijemci obogati će nadolazeće  božićno novogodišnje blagdane  i stvoriti ljepši ugođaj.

Program ovogodišnje manifestacije Božić u Nijemcima predstavila je Rozalija Jurković, pročelnica za financije, gospodarstvo i razvoj Općine Nijemci koja je istaknula kako će se održati brojni koncerti duhovne glazbe, tamburice, a u Novu 2022. uvest će sve posjetitelje grupa Opća opasnost. Za nekoliko dana trebalo bi se otvoriti i klizalište na kojemu su radovi pri završetku.

Brojni su sadržaji namijenjeni i najmlađima od  božićne predstave  za djecu i druženja s Djed Božićnjakom i vilenjakom,  a posjetitelji će moći kušati kuhano vino, toplu čokoladu i nezaobilazne fritule,  posjetiti božićni sajam i uživati u brojnim drugim sadržajima.

Pročitano 574 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI