Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Srebrno odličje vukovarskoj Gimnaziji za nastup na Inova budi uzor 2021.

Srebrno odličje vukovarskoj Gimnaziji za nastup na Inova budi uzor 2021. Foto: Gimnazija Vukovar

Vukovarske gimnazijalke, Ema Stankoski Hrgović, Lara Šijanović i Kiara Lemac, osvojile su srebrno odličje na ovogodišnjoj trodnevnoj međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR INOVA 2021. održanoj u Kulturnom centru Narodnog Sveučilišta Dubrava.

Na ovoj tradicionalnoj međunarodnoj izložbi koja se održava već 30 godina, predstavljeno je čak 420 inovacija iz Hrvatske i 20 iz zemalja svijeta. Vukovarske gimnazijalke su pod mentorstvom svojih profesora Davora Šijanovića i Sanje Pavlović Šijanović, prezentirale i demonstrirale daljinski upravljana vozila prilagođena za uporabu djeci s poteškoćama u razvoju.

Kako su nagrade stigle poštom, ravnateljica Gimnazije Vukovar Giana Marović Zeko upriličila je svečanu dodjelu medalja nagrađenim učenicama i njihovim mentorima naglasivši važnost izgradnje poticajnog školskog ozračja u kojemu su učenici, nastavnici i roditelji nositelji i suorganizatori uspješne i prepoznatljive školske cjelokupnosti.

Izložba je održana u organizaciji Saveza hrvatskih inovatora, Saveza inovatora Zagreba, organizacije TERA Tehnopolis d.o.o. i Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika.

Pročitano 426 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI