Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Održana svečana sjednica Gradskog vijeća grada Iloka

Održana svečana sjednica Gradskog vijeća grada Iloka FOTO: Grad Ilok/FB

Povodom obilježavanja Dana grada i blagdana sv. Ivana Kapistrana, u petak 23. listopada, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća grada Iloka.

Sjednica je započela minutom šutnje za sve poginule i umrle hrvatske branitelje te preminule građane grada Iloka. Dobrodošlicu je okupljenima uputila je predsjednica Gradskog vijeća grada Iloka Renata Banožić te je čestitala sugrađanima Dan grada.

Dodala je kako se zajedničkim snagama može napraviti iskorak i postaviti temelji promjena koje su nužne. Pozvala je sve na povjerenje i suradnji kako bi grad Ilok svoj potencijal iskoristio u cijelosti.

Nakon pozdravnog govora prikazan je video zapis o gradu u kojemu su prikazani neki od najvažnijih projekta i manifestacija u protekloj godini.

Grad Ilok novčanom je nagradom od po tisuću kuna nagradio najuspješnije srednjoškolce, a najsvečaniji dio sjednice obilježen je dodjelom priznanja i nagrada kojima je Grad Ilok i ove godine iskazao zahvalnost građanima, udrugama, ustanovama i gospodarskim subjektima za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled grada Iloka.

Dodijeljene su dvije Povelje Grada Iloka- počasni građanin, Krešimiru Rotimu za višegodišnju promociju Republike Hrvatske, Grada Iloka u svim nastupima i pomoć građanima Grada Iloka na području medicinske skrbi te akademiku Ferdi Bašiću za doprinos ugledu Iloka djelovanjem u znanosti i visokom obrazovanju.

Ovogodišnju svečanost svojim dolaskom uveličali su predstavnici vjerskih zajednica, braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, direktori javnih poduzeća, ravnatelji škola i ustanova, gospodarstvenici, gradonačelnici, načelnici te brojni visoki državni, županijski i gradski uzvanici i gosti.

Pročitano 478 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI