NAJNOVIJE
Skriveni eter ratnog izvještavanja u Osijeku

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku 3. prosinca u 17 sati počinje predstavljanje knjige Međunarodni press centar – skriveni eter ratnog izvještavanja u Osijeku autorice Gordane Lessinger.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 20:28)
Osječani obilježavaju 700. godišnjicu Danteove smrti

U galeriji Waldinger u Osijeku otvorena je izložba likovnih radova šestorice umjetnika nazvana Dante u djelima suvremenih hrvatskih umjetnika.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 20:27)
Osječani slave Dan grada

U okviru proslave Dana grada, održana je svečana sjednica Gradskoga vijeća grada Osijeka na kojoj se gradonačelnik Ivan Radić posebno osvrnuo na rekordan proračun odnosno najveći proračun ikada donesen u povijesti grada.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 18:25)
U Iloku završena druga faza projekta Zaželi

Održana je završna konferencija projekta Zaželi-Grad Ilok, faza II, vrijednog nešto više od 3,6 milijuna kuna i financiranog sredstvima Europskoga socijalnoga fonda te državnoga proračuna RH.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 17:28)
Beroš: Zasad ne razmišljamo o uvođenju obveznog cijepljenja

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je nakon sjednice Vlade kako se zasad ne razmišlja o uvođenju obveznog cijepljenja protiv covida-19, ali sve mjere ovise o epidemiološkoj situaciji, a moguć je i peti val pandemije ako se ne postigne dovoljna razina procijepljenosti, prenosi HINA.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 16:54)
Izabrani promotori nenasilja za 2021. godinu

Uz podršku obitelji Tunjić, Ravnateljstva policije, Grada Županje i Vukovarsko-srijemske županije, Policijska uprava vukovarsko-srijemska organizirala je u Županji preventivno-edukativni program In memoriam Miroslav Tunjić – Živim život bez nasilja.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 16:47)
Provaljivao u trgovine, izazivao požare

Policijski službenici uhitili su 23-godišnjeg Vinkovčanina nakon što su ga zatekli da provaljuje u trgovinu mješovite robe u Vinkovcima.

(Četvrtak, 02 Prosinac 2021 16:29)

U Vukovaru dobri turistički rezultati

U Vukovaru dobri turistički rezultati Foto: TZ grada Vukovara

U okviru projekta integriranog upravljanja destinacijom IQM Destination kojeg Vukovar implementira već više od godinu dana, provodi se između ostalog i aktivnost mjerenja on-line reputacije destinacije koja će dati povratne informacije o kvaliteti usluge i proizvoda te u konačnici o imidžu Vukovara kao turističke destinacije.

Kako navode iz Turističke zajednice grada Vukovara, od početka ove godine do listopada, Vukovar je kao zanimljiva i atraktivna turistička destinacija ostvario odlične rezultate kvalitete u turizmu i to 92/100 u usporedbi s prošlogodišnjim podacima istog razdoblja. Ukupno 5300 recenzija u gradu Vukovaru prikupljeno je od 92 mjerena objekata, posjećenih atrakcija, ugostiteljskih objekata, hostela, hotela i lokalnih proizvođača. Broj recenzija povećao se za gotovo 2000 novih u odnosu na prethodnu godinu, a najveći dio recenzija prikupljen je s platformi poput Google Maps-a, Booking-a, Facebook-a, Tripadvisor-a i Airbnb-a.

Kako bi turističke destinacije opstale potrebno je intenzivno pratiti recenzije i trendove, te pomoću njih kontinuirano raditi na poboljšanju kvalitete. Visoka razina kvalitete ključan je faktor u održavanju konkurentnosti na današnjem tržištu. Kvaliteta u turizmu uključuje dosljedno isporučivanje proizvoda i usluga gostiju u skladu s očekivanim standardima. Recenzije su odlična povratna informacija od strane posjetitelja jer iz prve ruke možemo saznati koliko im se svidio turistički proizvod ili usluga, te ono najbitnije – ukupan dojam o cijeloj destinaciji. Važno je pažljivo odgovarati na recenzije, te kontinuirano poraditi na poboljšanju kvalitete. Kako bismo bili u korak s trendovima i promjenama na sve više globaliziranom i promjenjivom tržištu moramo osluškivati posjetiteljeve želje i potrebe, prilagođavati se standardima zadanim u okviru projekta IQM Destination, uključivati destinacijske partnere, promovirati se u sinergiji i izvrsnosti.

-Turistička zajednica grada Vukovara nastavlja s edukacijama, te kontinuirano potiče dionike u turizmu na povećanje kvalitete, integraciju lokalnih proizvoda, preporuke gostima da posjete sadržaje u Vukovaru i okolici, stalnom inoviranju i kreiranju nove ponude, a sve u cilju privlačenja većeg broja gostiju, duži boravak, veće zadovoljstvo gostiju i kao cilj odgovornog turizma – zadovoljnije stanovnike našeg grada - izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić.

 

Pročitano 91 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija