Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Fond za zaštitu okoliša: Zbog tehničkih poteškoća sustav ePrijave nije dostupan

Zbog tehničkih poteškoća s primanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća koje je trebalo početi jutros, iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost su se ispričali građanima što sustav ePrijave nije dostupan.

- Nakon što je 14. listopada od devet sati trebao krenuti sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, došlo je do tehničkih poteškoća uslijed kojih korisnicima sustav ePrijave nije bio dostupan. Ispričavamo se svim zainteresiranim građanima zbog nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila - priopćili su iz Fonda.

Napomenuli su da zaduženi tim informatičara i programera intenzivno radi na uklanjanju svih programskih i infrastrukturnih barijera zbog kojih je bilo poteškoća u radu sustava ePrijave.

Također su priopćili da se zaprimanje prijava na Javni poziv privremeno odgađa, a o novom datumu zaprimanja obavijestit će javnost u najkraćem mogućem roku.

Svi građani zainteresirani za taj poziv dobit će novu priliku prijaviti svoje projekte za sufinanciranje,  poručili su iz Fonda.

Pročitano 429 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI