Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Općina Bošnjaci: Održan radni sastanak sa županom Dekanićem

Općina Bošnjaci: Održan radni sastanak sa županom Dekanićem FOTO: Općina Bošnjaci

Radni sastanak u općini Bošnjaci održali su u ponedjeljak, 06. rujna, vukovarsko – srijemski župan Damir Dekanić i načelnik općine Bošnjaci Andrija Juzbašić. Teme sastanka bile su projekti za razvoj i kvalitetniji život stanovnika općine, projekt cesta Bošnjaci – Otok te poduzetnička zona Bošnjaci 1 te elektrifikacija Ulice Vjerovi Bošnjaci.

- Cilj sastanka je temeljito upoznavanje sa situacijom i to će biti običaj. Upoznavanje s terenom je ključno za saznavanje problema, a to je jedini način za njihovo rješavanje. - rekao je župan Dekanić.

Cesta Bošnjaci Otok važna je za turizam tog područja te je projekt grada Otoka i općine Bošnjaci

- Cesta je pod upravom Hrvatskih šuma, a u svom godišnjem planu oni su odvojili 2 milijuna kuna za izgradnju dijela dionice ove ceste. Nadamo se kako će biti izgrađena u vrlo kratkom roku - rekao je Dekanić.

Načelnik općine Bošnjaci Andrija Juzbašić komentirao je projekt poduzetničke zone Bošnjaci kao važnog projekta za sve stanovnike općine, ali i županije. Župan je rekao kako će županija pomoći u realizaciji poduzetničke zone olakšavanjem i smanjenjem procedure administracije u dijelu dobivanja dozvola i nameta ispred lokalnih samouprava i ispred županije te dodao kako će učiniti sve za poboljšanje poduzetničke klime.

Dekanić je prokomentirao i projekt Slavonske kuće kao važne turističke atrakcije te je zaključio kakvo su ovakvi radni sastanci temelj razvoja županije.

Pročitano 443 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI