Ispiši ovu stranicu

Prodajom rukotvorina do kvalitetnog rada igraonice za djecu s teškoćama

Prodajom rukotvorina do kvalitetnog rada igraonice za djecu s teškoćama Foto: Marija Molnar

Članice i volonterke Udruge za pomoć i podršku roditeljima djece s teškoćama u razvoju Tko se boji sutra još?, otvorile su ljetnu sezonu subotnjih štandova u središtu Vukovara na kojima prodaju rukotvorine nastale na kreativnim radionicama. Prihod od prodaje namijenjen je daljnjem razvoju projekta FANILAND odnosno prostora-igraonice za djecu s teškoćama u razvoju u prostorijama udruge.

- Kroz dosadašnje aktivnosti igraonicu smo opremili na adresi našeg sjedišta odnosno u Ulici Ljudevita Gaja br.12, no sada nam nedostaju financijska sredstva za plaću animatoru koji bi brinuo o djeci utorkom i četvrtkom kada je igraonica otvorena za djecu s teškoćama. Nastojimo na ovaj način prikupiti ta sredstva pa ćemo i iduće dvije subote otvoriti štand za sve građane Vukovara i ljude dobre volje koji će kupnjom suvenira i svih ostalih rukotvorina koje nudimo dati svoj doprinos našem cilju – istaknula je predsjednica udruge Maja Prakaturović.

Rukotvorine na štandu izradile su majke djece s poteškoćama u razvoju, djeca i mladi s teškoćama kao i volonteri, a riječ je o različitim ukrasnim i uporabnim predmetima.

 

Pročitano 458 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar