Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Zamjenik gradonačelnika Vukovara, Filip Sušac, primio uspješne sportaše

Mlade vukovarske uspješne sportaše Nikolu Todorovića i Petra Kovača, primio je uredu gradonačelnika, zamjenik gradonačelnika Vukovara Filip Sušac kojega su upoznali sa svojim postignućima.  Čestitajući im na izvrsnim sportskim rezultatima na natjecanjima, Sušac je naglasio kako Grad Vukovar podupire sportske klubove u gradu, među ostalim i nedavno otvoreni Šahovski klub Slaven Vukovar kao i  Klub dizača utega Vukovar.

-Grad Vukovar kroz redovno financiranje sportskih udruga sufinancira od manifestacija, natjecanja, režijskih troškova ali i opremanja prostora potrebnom opremom za treniranje.- rekao je zamjenik gradonačelnika Sušac.

Nikola Todorović, član  Kluba dizača utega Vukovar, višestruki je državni prvak u više kategorija.

-Osvojio sam 16. mjesto na Svjetskom prvenstvu održanom u svibnju u Uzbekistanu. Na svjetskom prvenstvu nastupilo je 244 natjecatelja iz 53 zemlje, a ja sam nastupio u kategoriji do 73 kg i rezultatima od 100 kg u trzaju, 120 kg u izbačaju i 220 kg u izbačaju te se  plasirao se na izvrsno 16. mjesto- rekao je Todorović te dodao i kako je nastupio na Kupu Europske unije na Malti gdje je osvojio 5. mjesto.

Petar Kovač, šahovski je prvak Hrvatske do 15 godina, član Šahovskog kluba „Slaven“ Vukovar. Petar je i trostruki državni prvak Hrvatske prijašnjih godina u kategorijama do 11 godina i do 13 godina te je jedan od najmlađih majstorskih kandidata u državi. Šah mu je, kaže, opuštajući.

-Taj sport je opuštajući, nema puno fizičke aktivnosti iako se fizički moram pripremati kako bih nekoliko sati mogao sjediti dok traje partija šaha.-rekao je Kovač.

Prijemu je nazočio i Dražen Kobašević, pročelnik Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo.

Pročitano 638 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI