Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U tijeku prijave za smještaj u Dom učenika u Vukovaru

U tijeku prijave za smještaj u Dom učenika u Vukovaru Dom učenika Vukovar

Dom učenika Vukovar u školskoj godini 2021./2022. upisat će 35 učenika i 40 učenica, odnosno 75 učenika, dok je kapacitet doma 120 učenika. Ove godine, učenici se po prvi puta, zbog  pandemije koronavirusa, upisuju elektroničkim putem rekla je pedagoginja doma Blaženka Dudaš.

-Elektroničkim putem, gdje sve potrebne informacije mogu dobiti na Internet stranici Učeničkog doma Vukovar, upisuju se učenici prvih razreda, dok se učenici ostalih razreda upisuju kao i do sada. - rekla je Dudaš te napomenula kako ono što je uobičajeno potrebno su preslike  svjedodžba od petoga do 8 razreda osnovne škole, rodnog lista i domovnice. Naglasila je kako se svi zainteresirani za sve dodatne informacije mogu obratiti i na Internet stranici dom-ucenika-vukovar.hr ili putem telefona 091 455 96 92.

-Početak prijave učenika u sustav je bio 5. srpnja, 12. srpnja je početak prijave odabranog doma, 17.srpnja objava je konačne ljestvice poretka i upisi su 19, 20. i 21. srpnja. – rekla je Dudaš.

Ukupna cijena smještaja u Domu učenika Vukovar je 1260 kuna. Ministarstvo znanosti i obrazovanja plaća polovicu toga iznosa dakle 630 kuna a u ostatku iznosa od 630 kuna roditelji plaćaju 50 posto odnosno 315 kuna dok ostalih 50 posto sufinancira Vukovarsko-srijemska županija. U okviru te cijene učenici u Domu imaju smještaj, prehranu i odgojno-obrazovne aktivnosti.

Pročitano 1068 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI