Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Grad Vukovar financira prijevoz umirovljenika u Bizovačke toplice

Grad Vukovar i ove godine organizira besplatne jednodnevne izlete  svojih sugrađana treće životne dobi u Bizovačke toplice. Potvrdio je to  zamjenik gradonačelnika Vukovara, Filip Sušac, na konferenciji za medije na tu temu.

-Ponosni smo što Grad Vukovar kontinuirano brine o našim umirovljenicima, našim sugrađanima treće životne dobi. U tom smislu donijeli smo prošle godine i novu mjeru Grad koji brine, a također već dugi niz godina Grad Vukovar isplaćuje božićnice svojim umirovljenicima, imaju besplatni gradski prijevoz, a putem projekta Zaželi brinemo o našim umirovljenicima i nepokretnim sugrađanima. Kako bismo  nastavili raditi na kvaliteti života naših sugrađana i ove godine smo organizirali jednodnevne izlete u Bizovačke toplice- naglasio je Sušac.

Dražen Kobašević, pročelnik Upravnoga Odjela za  kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo pojasnio je kako su izleti u Bizovačke toplice organizirani svakog utorka počevši od 6. srpnja  do 31. kolovoza.

-Za svaki termin može biti maksimalno 200 umirovljenika u četiri autobusa.  Grad Vukovar u potpunosti financira prijevoz od Vukovara do Bizovca i nazad i sufinancira cijenu ulaznice u toplice, koja je u punom iznosu 36 kuna, sa 26 kuna, a 10 kuna plaćaju umirovljenici.- rekao je Kobašević i zahvalio Udruzi umirovljenika ali i Bizovačkim toplicama na dosadašnjoj izvrsnoj suradnji.

Umirovljenici se mogu prijaviti svakoga radnoga dana u Udruzi umirovljenika Vukovar u Vili Fatma od 9 do 12 sati. Prijevoz, kao i  prijašnjih godina,  kreće iz središta Sotina  u 8,30 sati, iz Vukovara u 9 sati, a iz Borova naselja s autobusnoga stajališta kod Radničkoga doma u 9, 15 sati.

Predsjednik Udruge umirovljenika i invalida rada grada Vukovara, Andrija Biro zahvalio je na dobroj suradnji i skrbi Grada za sugrađane treće životne dobi.

U gradskom je proračunu za ovu namjenu osigurano  100.000  kuna.

Pročitano 518 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI