Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Obilježen Međunarodni dan joge

U Park šumi Adica je već tradicionalno obilježen Međunarodni dan joge  u suorganizaciji Grada Vukovara, Indijskog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj i Udruge Joga u svakodnevnom životu iz Vukovara.

Nazočne jer pozdravio Dražen Kobašević, pročelnik gradskoga  Upravnoga odjela  za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo

-Drago mije što  i ove godine Grad suorganizator obilježavanja Međunarodnoga dana joge, vještine koja je u svijetu raširena i poznata. Vjerujem da će se kroz ovakve demonstracije ove vještine razvijati svijest u onima ljudima koji do sada nisu imali prilike koristiti sve prednosti joge- naglasio je Kobašević

Emina Tešnjaković, instruktor Joge u svakodnevnom životu izrazila je zadovoljstvo  što se ova manifestacija održava od 2014. godine te dodala kako  je joga u svakodnevnom životu sve popularnija.

-Zbog  pandemije jedno razdoblje nismo mogli vježbati u zatvorenim prostorima kako što je to bilo odo tada, ali tijekom srpnja i kolovoza vježbamo svake subote ovdje u Adici od 05:00 do 06:30 sati- rekla je Tešnjaković te pozvala sve one koji žele da im se pridruže u vježbanju joge.

joga 2

Ujedinjeni narodi 21. lipnja 2014.  proglasili su Međunarodni dan joge, a centri Joge u svakodnevnom životu širom svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, već sedmu godinu za redom obilježavaju taj dan.

Pročitano 669 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI