Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Vinkovčanki Gordani Štrbo godišnja nagrada za udomiteljstvo

Uručenje nagrada: Marija Pletikosa, Gordana Štrbo i ministar Aladrović Uručenje nagrada: Marija Pletikosa, Gordana Štrbo i ministar Aladrović Foto: Hina

Gordana Štrbo iz Vinkovaca jedna je od pet udomiteljica kojoj je dodijeljena godišnja nagrada za uspjehe u promicanju i obavljanju udomiteljstva za 2021.

Nagradu u obliku povelje i  5000 kuna, dodjeljuje Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Na svečanosti u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, dobitnicama su nagradu uručili ministar Josip Aladrović i državna tajnica Marija Pletikosa. 

"Na nama kao na kreatorima politika je da omogućimo što kvalitetnije politike, potičemo udomiteljstvo i zaista da ne deklarativno, nego stvarno, interes djeteta bude na prvom mjestu", poručio je ministar Aladrović.

Naglasio je kako Ministarstvo tu nagradu dodjeljuje svake godine kako bi, između ostalog, promicalo segment udomiteljstva. 

Nagrade su dobili i Silvija Vrgoč iz Solina, Marija Ivanušić iz Varaždin Brega, Mara Anđelić iz Trnjana i Dubravka Čordašev iz Đurđevca

Pročitano 598 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI