Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

U dvije prometne nesreće dvije su osobe teže i dvije lakše ozlijeđene

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je šest prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Tovarnik, Nuštar, Županja) te dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe teže i dvije osobe lakše ozlijeđene, priopćeno je iz policije.

Jučer, 10. lipnja oko 5,50 sati u Ulici bana Jelačića u Nuštru 27-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom belomanastirskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine, udario u stražnji dio osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka koji je 31-godišnjak prethodno zaustavio neposredno ispred raskrižja s ulicom Križnog puta radi crvenog svjetla na uređaju za davanje svjetlosnih prometnih znakova. Nakon nekoliko minuta 27-godišnjak napušta mjesto ove prometne nesreće i u ulici Križnog puta započinje pretjecanje traktora osječkih registracijskih oznaka koji je skretao ulijevo na prilazni kolnik obiteljske kuće te pritom udara u stražnji dio traktora kojim je upravljao 52-godišnjak.

U OŽB Vinkovci utvrđeno je da su oba vozača osobnih automobila lakše ozlijeđeni, 30-godišnji suvozač u osobnom automobilu belomanastirskih registracijskih oznaka teže ozlijeđen, dok vozač traktora nije ozlijeđen.

27-godišnji vozač osobnog automobila odbio je ispitivanje prisutnosti alkohola i droga u organizmu, ali su mu krv i urin radi analize izuzeti u OŽB Vinkovci, dok kod druga dva vozača ispitivanjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, o čemu su sačinjeni zapisnici.

Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava protiv 27-godišnjaka.

Istog dana oko 9,15 sati na raskrižju ulica Blage Zadre i Domovinskog rata u Vukovaru, 74-godišnjak je osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka naletio na 89-godišnjakinju koja je na obilježenom pješačkom prijelazu prelazila kolnik.

U NMB Vukovar pješakinji su utvrđene teže tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

Osobni automobil 74-godišnjaka upućen je na izvanredni tehnički pregled gdje su utvrđeni veći nedostaci na automobilu te su uz potvrdu privremeno oduzete registarske pločice.

Protiv 74-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitano 523 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI