Ispiši ovu stranicu

Javni poziv za dostavu ponude za uspostavu i provedbu Službe spašavanja života na vodi na kupalištu Banja

Javni poziv za dostavu ponude za uspostavu i provedbu Službe spašavanja života na vodi na kupalištu Banja Foto: Arhiva HRV

Grad Vinkovci objavio je Javni poziv za dostavu ponude za uspostavu i provedbu Službe spašavanja života na vodi na kupalištu „Banja“.

Za odabir organizatora i provoditelja Službe spašavanja života na Banji mogu se prijaviti fizičke i pravne osobe koje prema svojoj registriranoj djelatnosti mogu obavljati poslove zaštite i spašavanja.

Služba spašavanja života na vodi uspostavlja se za razdoblje od 18. lipnja do 31. kolovoza 2021. godine u vremenu od 11 do 19 sati. Početak rada Službe kao i završetak djelovanja uspostavljene Službe može se promijeniti u slučaju loših vremenskih uvjeta.

Grad traži do dva spasioca, a ponuditelj/i su dužni uspostaviti i organizirati Službu spašavanja života na vodi sukladno zakonima i pravilnicima koji definiraju rad kupališta i djelovanje Spasilačke službe. Rok za podnošenje ponude s odgovarajućom dokumentacijom je osam dana od dana objave Javnog poziva.

Spasioci moraju biti stariji od 18 godina, imati završen tečaj te važeću licencu za spasioca pri Službi spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa.

U Proračunu Grada Vinkovaca za 2021. godinu planirana su financijska sredstva u iznosu od 35.000,00 kuna za organizaciju Službe spašavanja života na vodi.

Pročitano 433 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI