Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Za Miju Lanu Knezović kuca veliko srce Vukovaraca

Sudionici konferencije Sudionici konferencije Foto:HRV

U Hrvatskom domu održana je konferencija za medije neposredno prije predstave "Tko radi štrajka od gladi"  na  kojoj su govorili gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, otac oboljele djevojčice Davor Knezović i glavni glumac predstave Damir Mihanović Čubi.

 Gradonačelnik  Vukovara Željko Sabo  zahvalio je  sugrađanima i građanima iz cijele Hrvatske koji su se uključili u akciju za pomoć u liječenju male  Mije Lane Knezović. Grad Vukovar u ponedjeljak završava ovu humanitarnu akciju i uplatit će na račun za malu Miju Lanu 25.000 kuna prikupljenih na humanitarnoj večeri te sredstva prikupljena od predstave, kazao je Sabo. On je također zahvalio gospodarstvenicima koji su izravno na račun roditelja male Mije Lane uplatili pomoć, a do sada je na taj način prikupljeno oko 50.000 kuna. -Ova humanitarna akcija pokazala je veliko srce Vukovaraca koji su se ujedinili  za pomoć maloj Vukovarki kao što se cijela Hrvatska ujedinila za pomoć maloj Nori, naglasio je Sabo. 

 Otac male Mije Lane, Davor  Knezović zahvalio je gradonačelniku  i njegovoj zamjenici Danijeli Stanković na pomoći te naglasio kako je Mia Lana uspješno obavila je prvu transplantaciju matičnih stanica, vratila se kući i sada se čekaju prvi rezultati, što će biti vidljivo za oko mjesec dana.

Glavni glumac predstave "Tko radi štrajka od gladi"  Damir Mihanović Čubi,  koji se na ovaj način također uključio u humanitarnu akciju za malu Vukovarku izrazio je zadovoljstvo sudjelovanjem te izrazio uvjerenje kako će i ova konferencija za medije potaknuti sve one koji se do sada nisu uključili u akciju da se uključe. Namjera mu je kaže i bila doći u Vukovar i pokloniti se gradu heroju.

Konferenciji za medije nazočila je i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković.

Pročitano 2580 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI