Ispiši ovu stranicu

Obnavlja se boćalište u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu

Obnavlja se boćalište u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu Foto: Valerija Lozančić

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu opremljenost, u ovom slučaju sportskih i rekreacijskih sadržaja, koje nije potrebno samo izgraditi već i primjereno održavati.Trenutno su u tijeku i radovi na sanaciji boćališta u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu.

Postojeće zemljano boćalište bilo je u lošem stanju pa su ga u Gradu Vukovaru odlučili sukladno prijedlozima građana sanirati i tako uljepšati te sadržajno obogatiti ovaj dio Sajmišta u neposrednoj blizini dječjeg igrališta. Radove su obišli gradonačelnik Ivan Penava i zamjenica Ivana Mujkić.

- Sukladno komunikaciji s građanima ovog dijela grada, koji svoje slobodno vrijeme provode u prirodi i rekreativno se bave boćanjem, odlučili smo zemljano boćalište pretvoriti u kvalitetno boćalište i našim sugrađanima pružiti dodatan sadržaj, uz svu drugu potrebnu komunalnu opremu poput klupa - rekao je gradonačelnik Penava dodajući da će sve biti napravljeno prema pravilima struke kako bi građani ovog dijela grada dobili kvalitetan sadržaj.
Zadovoljstvo i zahvalu na uređenju boćališta izrazio je Milan Milić koji ondje s prijateljima provodi slobodno vrijeme.
-Jako smo sretni jer ćemo dobiti kvalitetno boćalište. Puno nas se ovdje okuplja gotovo svakodnevno i lagano se rekreiramo i družimo – rekao je Milić zahvaljujući Gradu na sanaciji boćališta.

Izvođač radova vrijednih 112.464 kn je Eko vukovarska zadruga, a trebali bi biti završeni krajem lipnja.

Pročitano 575 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić