Ispiši ovu stranicu

Tvrtka Stari grad priprema gradnju nove proizvodne hale

U tijeku je asfaltiranje dvorišta U tijeku je asfaltiranje dvorišta Milan Paun

Obrt za trgovinu i izradu ambalaže od plastike Stari Grad, koji posluje u Vukovarskoj gospodarskoj zoni, investirao je 2,5 milijuna kuna u proširenje poslovanja dogradnjom hale i uređenjem dvorišta.

Vlasnik tvrtke Miroslav Francuzević rekao je da se bave recikliranjem neopasnoga otpada te proizvode folije i različite najlonske vrećice koje prodaju na hrvatskom tržištu.  

„Napravili bismo još jednu halu površine 700 četvornih metara, u njoj bismo također reciklirali. Nadam se da ćemo izgradnju dovršiti do kraja godine“, rekao je Francuzević.

U tijeku su radovi asfaltiranja dvorišta, a radove je obišao gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa zamjenicom Ivanom Mujkić.

„Ovo je lijep primjer gdje se vidi kako Grad Vukovara prati svakoga tko ima ideju i ustrajnost te uspijeva na tržištu. Obitelj Francuzević je uz potporu Grada Vukovara razvila i osnažila tvrtku, a time vukovarsko gospodarstvo činimo konkurentnijim. Ovo je prekrasna priča jer se tvrtka razvija, zarađeni novac ulaže dodatno u posao, a to je primjer koji treba slijediti“, izjavio je Penava.      

Stari grad sada zapošljava 14 djelatnika, a s proširenjem pogona do kraja godine planira nova zapošljavanja.

Pročitano 852 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun