Ispiši ovu stranicu

Tri mladića iz Štitara zloupotrebljavali opojnu drogu

Tri mladića iz Štitara zloupotrebljavali opojnu drogu Arhiva:HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je provedeno kriminalističko istraživanje policijskih službenika te su utvrdili sumnju da su tri mladića iz Štitara zloupotrebljavali opojnu drogu.

Naime, policija je provela pretragu doma i drugih prostorija gdje prebiva 20-godišnjak, gdje mu je pretragom pronađeno i privremeno oduzeto oko 25 grama marihuane, a pritom su mu privremeno oduzeti i novčana te druga sredstva koja su povezivi za činjenjem kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa droga.

Osumnjičeni 24-godišnjak je nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen za kazneno djelo iz članka 190. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.
Tako su policijski službenici tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdili i kako je 19-godišnjak u skrivanju opojne droge na nezakonit način pomogao 20-godišnjaku, jer je prikrio njegovu opojnu drogu te je stoga policija utvrdila da je 19-godišnjak počinio kazneno djelo pomoć počinitelju.

Naposljetku je opsežno istraživanje ukazalo i da je trenutno nedostupni 24-godišnjak zloupotrebljavao drogu te je stoga i on kazneno prijavljen da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa droge.

Policija je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu predala 19 i 20-godišnjaka.

Pročitano 572 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI