Ispiši ovu stranicu

U OBŽ 111 novopozitivnih, preminule tri osobe

U OBŽ 111 novopozitivnih, preminule tri osobe Foto: Arhiv HRV-a

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 409 uzoraka od kojih je 111 bilo pozitivno na koronavirus, priopćeno je tamošnjeg Stožera civilne zaštite. .

Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području 53 naselja u Osječko-baranjskoj županiji, a najviše (43) na području grada Osijeka, zatim 10 na području Našica, po pet su s područja Belišća, Čepina, Darde i Đakova, po četiri Feričanaca i Petrijevaca, po tri s područja Bilja i Đurđenovca, po dvije Antunovca, Belog Manastira, Bizovca, Čeminca, Drenja, Jagodnjaka iTrnave,a po jedna novopozitivna osoba je s područja Donje Motičine, Donjeg Miholjca, Erduta, Gorjana, Koške, Petlovca, Punitovaca,Strizivojne, Valpova i Viljeva.

Na bolničkom liječenju nalazi se 115 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 79 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 16 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 36 pacijenata s tim oboljenjem.

Preminule su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 55, 81 i 88 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1021osoba.

Pročitano 592 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar