Ispiši ovu stranicu

Skok novozaraženih u županiji; na COVID-19 pozitivno 78 osoba

Skok novozaraženih u županiji; na COVID-19 pozitivno 78 osoba Foto: Arhiv HRV-a

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, u posljednja 24 sata 78 je novopozitivnih osoba na koronavirus, od kojih je 66 pozitivnih na PCR testiranju, a 12 na brzom antigenom testu.

Najveći je broj pozitivnih iz Vinkovaca 27, slijedi Vukovar s 13 osoba, pet je osoba iz Borova, četiri iz Rokovaca i Tovarnika, dvije iz Županje, Bošnjaka, Ivankova, Jarmine, Nuštra, Slakovaca, Starih Jankovaca, Trpinje i Vođinaca, te po jedna je novopozitivna osoba iz Andrijaševaca, Cerne, Gradišta, Ilače, Iloka, Novih Mikanovaca i Starih Mikanovaca. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba - stoji u redovnom priopćenju Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije. 

Od početka epidemije, ukupan je broj oboljelih osoba 9.822, od kojih se 9.280 oporavilo, a ukupno je preminula 201 osoba. Trenutno je u županiji 49 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirano je 370 osoba, te je broj ukupno testiranih na području županije 53 425. U samoizolaciji na području županije nalazi se 968 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivno je šest iz sustava zdravstva (dva liječnika i četiri medicinske sestre/tehničara), dok se u samoizolaciji nalaze tri radnika (jedan liječnik i dvije medicinske sestre/tehničara).

Pročitano 169 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI