Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Za ceste u Lovasu 280 tisuća kuna

Općina Lovas Općina Lovas Foto: Arhiva HRV

Jedan od 27 ugovora iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice, vrijednih ukupno 5,8 milijuna kuna  koje je u utorak u Otoku uručila ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak, potpisala je i Općina Lovas.

Riječ je o sredstvima državnog proračuna namijenjenih uređenju cesta i staza, energetskoj obnovi pojedinih objekata, njihovoj sanaciji ili rekonstrukciji i drugom.

Ugovor za Općinu Lovas, potpisala je načelnica Tanja Cirba u vrijednosti 280 tisuća kuna, namijenjenih za asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području općine. Ovim financijskim sredstvima sufinancirat će se projekt asfaltiranja ceste u lovaskim ulicama Stjepana Radića i dio Ante Starčevića, ukupno vrijedan 500 tisuća kuna, a ostatak iznosa od 220 tisuća financirat će se sredstvima općinskog proračuna. Realizacija projekta očekuje se nakon završetka postupka javne nabave.

Kroz Program razvoja lokalne zajednice Ministarstvo regionalnog razvoja je u posljednjih nekoliko godina uložilo gotovo 2,3 milijuna kuna, uglavnom u projekte obnove komunalne infrastrukture na području Općine Lovas.

Pročitano 479 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI