Ispiši ovu stranicu

Dvije provale u Vinkovcima te jedna u Nuštru

Dvije provale u Vinkovcima te jedna u Nuštru Arhiva HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su zaprimili prijave o tri provale koje su se dogodile tijekom proteklog vikenda , a odnosile su se na provale u objekte.

U vremenu od 2./6. travnja 2021. godine u Vinkovcima u ulici Alojzija Stepinca provaljeno je u prostor gdje se nalaze proizvodni pogoni koji su u vlasništvu nekoliko vinkovačkih tvrtki, a odakle je provalnik oštetio samoposlužni uređaj za tople napitke iz kojeg je na nasilan način odnio i novce koji su prikupljeni od kupaca i konzumenata napitaka.

Odgovorna osoba vinkovačke tvrtke koja gospodari oštećenim uređajem dostavila je odštetni zahtjev kojim je prijavljena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Policija je nakon očevida podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

U vremenu od 3./6. travnja 2021. godine u Vinkovcima u ulici Dirov Brijeg  provaljeno je u prostor vinkovačke tvrtke gdje je unutar poduzeća iz parkiranog teretnog vozila otuđena jedna ručna bušilicu te jedna kutija s više ručnih alatki.

Odgovorna osoba tvrtke iz Vinkovaca prijavila je provalu zbog čega je ista oštećena za materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Policija je nakon očevida podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Naposljetku je u ponedjeljak 5. travnja 2021. godine u Nuštru, u Ulici Bana Jelačića, za sada nepoznati počinitelj uništio armaturnu mrežu te je iz ograđenog posjeda 44-godišnjaka iz Nuštra odnio više predmeta iz motornih vozila.
Nuštarac je prijavio štetu za materijalno dobro nad svojim posjedom i zbog nestalih predmeta, zbog čega je prijavio da je oštećen za iznos od nekoliko tisuća kuna. Policija je nakon očevida podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Pročitano 106 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI