Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Gimnaziji u Županji, 40 tisuća kuna za kabinet kemije

Gimnazija u Županji Gimnazija u Županji Foto: Arhiva HRV

Gimnazija Županja je u ovoj školskoj godini aplicirala na projekt Zaklade Marin Ćilić te opremila kabinet kemije za svoje učenike koji postižu izvanredne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima.

Prema riječima ravnatelja županjske Gimnazije, Ivice Živkovića, jedina su škola u Hrvatskoj koja je kroz projekt spomenute Zaklade dobila sredstva za tu namjenu.

- Jedina smo škola u Hrvatskoj koja je kroz prijavljeni projekt Kemija kroz godišnja doba,  od Zaklade dobila sredstva u iznosu od 40 tisuća kuna kojom ćemo omogućiti nove radne jedinice za sve naše učenike. Time želimo nastavu kemije podignuti na jednu višu razinu – rekao je Živković.

Sredstvima će biti uređen kabinet kemije u skladu s najsuvremenijim pedagoškim standardima, a novi uvjeti rada mnogo će značiti i za profesore kemije koji će s učenicima jednostavnije i zornije raditi. Nova će oprema, čija se isporuka očekuje, pomoći đacima u učenju, stjecanju novih i proširivanju postojećih znanja.

Živković  je uvjeren da će radom i zalaganjem opravdati uložena sredstva te pomoći svojim učenicima u postizanju što boljih rezultata na županijskoj i državnoj razini.

Pročitano 522 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI