Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Župan Galić povodom blagdana Uskrsa donirao najmlađe i ustanove koje skrbe o osobama s posebnim potrebama

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, povodom uskrsnih blagdana tradicionalno je darivao prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, kao i ustanove koje skrbe o osobama s posebnim potrebama te donacijom ustanove koje skrbe o mnogočlanim obiteljima.

 Župan Galić je donirao Caritasu Vukovarskog i Vinkovačkog dekanata, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, a koji se njima obraćaju za pomoć. Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi.

Također,  u ustanovama socijalne skrbi na području naše županije, prigodnim paketićima obradovao je štićenike Dječjeg doma Sv. Ana  u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru, te Posebni odjel Osnovne škole A.G.Matoša u Vinkovcima, koju pohađaju učenici s posebnim potrebama i također, župan Galić darivao je prigodnim paketićima i korisnike Centra zarehabilitaciju "Mala Terezija" Vinkovci.

 Udrugama koje skrbe o osobama s posebnim potrebama, župan Galić je paketićima darivao članove Društva "Golubovi" Županja, Udruge UZOSIO "Golubica" Vukovar, Udruge "Vukovarski leptirići" Vukovar te Udruge "Zvjezdice" Gunja.

 Djeci, koja su smještena u udomiteljskim obiteljima na području naše županije, župan Galić želio je prigodnim uskrsnim paketićima učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane te je svima uputio i prigodnu čestitku.

Pročitano 734 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI