Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Potpisan koalicijski sporazum između Stranke Ivan Penava nezavisna lista i Hrvatske konzervativne stranke

Stranka Ivan Penava nezavisna lista i Hrvatska konzervativna stranka potpisale su koalicijski sporazum u  gradu Vukovaru za predstojeće lokalne izbore. Iznoseći rezultate svoga dosadašnjega rada aktualni gradonačelnik Ivan Penava ujedno  i predsjednik stranke Ivan Penava nezavisna lista istaknuo je najznačajnije realizirane projekte u Vukovaru, od infrastrukture, školstva, socijalne politike, demografskih mjera, projekata za nacionalne manjine, ali je naglasak stavio na gospodarstvo i otvaranje novih radnih mjesta kojih je u proteklih sedam godina preko 1.100.

- Od otvorenja novih radnih mjesta, novih investitora i milijuna kuna dodijeljenih poduzetnicima ono je  po čemu nas treba mjeriti. Ono što također opisuje naš rad u proteklome vremenu je vukovarski Vodotoranj, objekt koji je zatečen kao ruševina, a danas je atrakcija, svjetsko čudo koje stoji uz bok najboljima na svijetu. -rekao je Penava te istaknuo kako građanima Vukovara čista obraza  aktualna vlast podnosi račune i neka građani sude o njima.

-Vukovar  je za mandata ove  vlasti doživio snažan razvoj, a ništa nam nije palo s neba. Izborili smo se za to svojom marljivošću, radom, poštenjem i nepotkupljivosti. Svaki od tih koraka učinjen je bez ijedne sumnje, afere ili sukoba sa zakonom- naglasio je Penava te dodao  kako su ponekad to bili koraci laki poput pera, a ponekad teški poput kamena.

Predsjednik HKS-a Marijan Pavliček rekao je kako je prije dolaska na vlast ove koalicije, Vukovar je bio grad koji je punio novinske članke crne kronike.

-Vukovar je bio rad čiji se gradonačelnik povlačio po sudovima, a gospodarska zona više ličila na lovište nego na zonu za gospodarska ulaganja. Danas je to grad kvalitetnog i ugodnog življenja, grad sa više od 1.100 novo zaposlenih, s novim stranim investitorima, proizvodnim halama, jedinstvenim demografskim mjerama u Hrvatskoj. Sve su to rezultati rada ove ekipe.- kazao je predsjednik HKS-a Marijan Pavliček.

Filip Sušac, predsjednik vukovarske organizacija HKS-a i  kandidat za zamjenika gradonačelnika Vukovara na predstojećim lokalnim izborima zahvalio je na ukazanom povjerenju te naglasio kako će naglasak biti stavljen na mlade ljude koje žele zadržati u Vukovaru.

- Pozivam sve građane da izađu na izbore ali i da prije nego odaberu za koga će glasati razmisle što je i koliko napravljeno u gradu proteklih godina. Ivan Penava u vođenju grada donosi potrebno političko iskustvo, a ja kao mlada i tehnički obrazovana osoba donosim elan, želju i tehničko znanje. Biti će to spoj mladosti i iskustva koji će doprinijeti još boljim vođenjem grada u naredne četiri godine- kazao je Sušac. Izrazio je zadovoljstvo što se potpisivanjem koalicijskog sporazuma nastavlja dosadašnja dobra suradnja vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave i HKS-a.

Na dosadašnjoj suradnji zahvalila je i aktualna zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić te izrazila uvjerenje u uspješni nastavak rada ove koalicije.

Pročitano 618 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI