Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru i Vinkovcima se otvara Centar za život

Nakon Zagreba, Zadra i Splita, Centar za život Udruge Hrvatska za život otvorit će se u Vinkovcima, u petak, 19. ožujka, a u subotu, 20. ožujka i u Vukovaru. Centar za život u Vinkovcima svoj prostor dobio je u samom središtu grada, u Ulici Ivana Gundulića 1, a u Vukovaru u Ulici 204. vukovarske brigade 15.

Riječ je o prostoru u kojem će savjete i pomoć moći potražiti buduće majke i bračni parovi, rekla je Lidija Dugan, voditeljica Centra u Vukovaru i koordinatorica inicijative 40 dana za život u Slavoniji.

- Namjena Centra za život je biti ured Udruge Hrvatska za život pod kojom djeluje i inicijativa 40 dana za život  kao i savjetovališta za trudnice i obitelji u suradnji sa stručnjacima od liječnika, psihologa, socijalnih radnika, svećenika i drugih stručnjaka koji mogu pomoći savjetom obiteljima i majkama koji se nađu u nekim dvojbama ili problemima - rekla je Dugan.

Pojasnila je kako je cilj udruge i centra pomoći svima koji dvoje oko djeteta.

- Imamo takvih slučajeva pojedinaca ali i obitelji koji dvoje oko zadržavanja djeteta i u razgovoru s nama i našom pomoći često „spasimo“ takvu djecu. Otkako postojimo spasili smo preko 100 djece koja su sada prvašići i zaista imamo razloga za radost - naglasila je Lidija Dugan te istaknula kako se sve informacije o radu Centra u Vukovaru  mogu dobiti i na njihovoj internet stranici Hrvatska za život.

Pročitano 630 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI