Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Novi sadržaji šetnice na Dunavu

Riječ je o projektu kojim se teži otvoriti još jedan pješački pristup Dunavu uz koji će se izgraditi i atraktivan objekt u svrhu ugostiteljske ponude.

- Prostor će činiti plato s objektom za pružanje ugostiteljske usluge i terasa s koje će se izravno moći doći na šetnicu. Završetak projekta planiran je za mjesec svibanj, kada će objekt putem natječaja ugostiteljima biti stavljen na raspolaganje- rekao je  Dražen Čulig pročelnik Upravnoga odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša.

- Bit će izgrađen manji ugostiteljski objekt otvorenoga tipa s mogućnošću zatvaranja kliznim stijenama, kao sastavnice cijeloga projekta. Objekt će biti veličine 31,68 m2.- naveo je Čulig.

Temeljem otvorenog postupka javne nabave Grad Vukovar je sklopio Ugovor sa tvrtkom 3D gradnja d.o.o. iz Vukovara za izgradnju platoa uz šetnicu uz Dunav. Ugovor je sklopljen 06. studenog 2020.god., ugovorna cijena iznosi 2.416.860,75 kuna  s PDV – om, doznajemo u gradskom Odjelu za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša. 

Pročitano 574 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI