Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Banožić: Bila je riječ o nesporazumu kojega smo riješili kvalitetnim razgovorom

Predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a i ministar obrane RH, Mario Banožić, komentirao je izjave potpredsjednika HDZ-a i osječko-baranjskoga župana, Ivana Anušića, koji ga je u medijima prozvao kako se treba više baviti problemima u vukovarsko-srijemskom HDZ-u nakon što su iz stranke u kratkome roku izašli dožupan vukovarsko-srijemski Josip Dabro te nedavno izabrani predsjednik županjskog HDZ-a Damir Juzbašić.

-Tu je bila riječ o nesporazumu koji smo riješili u jednom kvalitetnom razgovoru. Siguran sam da ćete u sljedećih nekoliko dana kroz zajednički strateški pristup koji ćemo imati i u Vukovarsko-srijemskoj i u Osječko-baranjskoj županiji, primijetiti da je HDZ opet pobjednik- poručio je Banožić.

-Riješili smo krizu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, zajedno sjedeći ovdje i razgovarajući. Dali smo si određene zadatke i uskoro ćemo ih početi provoditi na terenu. Vidjet ćete uskoro konkretne poteze i rezultate. -dodao se Anušić.

Komentirajući izlazak  iz HDZ-a Dabre i Juzbašića, Banožić je rekao kako je riječ o pokušaju pojedinaca da kao nezavisni kandidati ostvare određene osobne ambicije, nakon što to nisu uspjeli na unutarstranačkim izborima. Izrazio je i čvrsto uvjerenje u snagu HDZ-a uoči predstojećih lokalnih izbora.

-U Slavoniji je situacija uvijek izvrsna. Znamo da je HDZ u kontinuitetu pobjednik u Vukovarsko-srijemskoj županiji već dugi niz mandata, i to će biti tako i sada- izjavio je Banožić nakon sastanka s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem u središnjici stranke.

Pročitano 484 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI