Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U četiri godine postojanja vukovarsko Plivalište posjetilo je 460 tisuća korisnika

U četiri godine postojanja vukovarsko Plivalište posjetilo  je 460 tisuća korisnika Arhiva HRV-a

Plivalište Vukovar obilježava 4. obljetnicu postojanja.

Riječ je o objektu kojega su Vukovarci s nestrpljenjem očekivali od vremena povratka, a svoja je vrata našim sugrađanima ali i brojnim posjetiteljima otvorilo 1. ožujka 2017. godine. Ravnatelj Javne ustanove "Sportski objekti Vukovar" Ivan Szabo naglasio je kako je u samom Plivalištu učinjeno dosta  promjena u odnosu na sam početak, a sve s ciljem građanima pružiti suvremene sportske i rekreacijske sadržaje.

-Da nije prošla godina bila takva  kakva je bila, vjerujem kako bismo danas bilježili i veći broj nego što jeste, a riječ je o 460.000 posjetitelja tijekom četverogodišnjega postojanja Plivališta. Danas, kada pričamo o Plivalištu govorimo o dva glavna segmenta Plivališta  bazenima i našem  fitness centru  koji svake godine povećava broj korisnika. Mislim da je naš  fitness centar u širem okruženju jedan od najsuvremenijih fitness centara.-rekao je Szabo. Posebno je istaknuo posjećenost bazenima u ljetnom razdoblju kada ih  tijekom tri mjeseca posjeti preko 60.000 građana

Sve promjene koje su učinjene na plivalištu tijekom ove četiri godine imale su za cilj omogućiti svim profesionalnim i amaterskim ekipama, plivačkim, vaterpolo i ronilačkim ekipama  omogućili sve uvjete za kvalitetnu pripremu istaknuo je Szabo.

-Svake nas godine posjećuju klubovi iz Hrvatske, a dok nije nastupila korona kriza dolazili su i iz inozemstva. Ovo je jedini bazen u okruženju koji može ponuditi sve službene mogućnosti natjecanja  kako plivanja tako i  vaterpola, pa s pravom možemo reći kako smo regionalni centar, što se tiče plivanja i vaterpola.- naglasio je Szabo te pozvao građane u ponedjeljak, 1. ožujka na besplatno kupanje u bazenu.

Izgradnju  vukovarskog Plivališta  financirao Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara u iznosu od 60 milijuna kuna.

Pročitano 657 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI