Ispiši ovu stranicu

NAJAVLJUJEMO - U 13.00 sati u Gradskom satu aktualnu političku situaciju komentira zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić

NAJAVLJUJEMO - U 13.00 sati u Gradskom satu aktualnu političku situaciju komentira zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić Foto: HRV

Gošća Gradskog sata HRV-a u 13.00 sati je zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić.

U emisiji progovaramo o aktualnoj političkoj situaciji u Vukovaru, gotovo tjedan dana nakon što su dotadašnji predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Vukovara Damir Barna, gradonačelnik Vukovara i zamjenik predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Ivan Penava,  zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić, predsjednik Gradskog vijeća grada Vukovara Tomislav Šota, svi vijećnici HDZ-a u Gradskom vijeću te svi predsjednici temeljnih ogranaka vukovarskog HDZ-a napustili članstvo u toj stranci te nastavili djelovati neovisno.

Između ostaloga pokušat ćemo doznati koji su razlozi zamjenice gradonačelnika Mujkić za ovakav potez, a u kontekstu toga da je HDZ stranka u kojoj je započela graditi svoju političku karijeru.

Zanima nas i bi li više prosperirala i osigurala si bolju političku budućnost da je ostala u HDZ-u,  je li bilo pritisaka iz središnjice po pitanju napuštanja HDZ-a, odnosno povratka u stranku, je li bilo nekakvih nesuglasica i prijepora s ostalim vijećnicima koji su istupili iz stranke?

Provjerit ćemo što je sve ispunjeno od obećanja danih na sjednici Vlade RH održanoj u Vukovaru 17. studenog 2016. godine, što je sa zakonom o poticanju ulaganja u Vukovar, poticanju gospodarstva ali i neprocesuiranja ratnih zločina, novom popisu stanovništva te o tome je li u svemu izostala potpora središnjice ali i članova HDZ-a, koji su Vukovarci, a rade i žive u Zagrebu i imaju funkcije koje daju prostora za javno djelovanje.

Pročitano 1099 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

HRV