Ispiši ovu stranicu

Policija u Otoku uselila u novu zgradu

Ministar Božinović nove uvjete rada policije u Otoku ocijenio vrhunskim Ministar Božinović nove uvjete rada policije u Otoku ocijenio vrhunskim Foto: Arhiv HRV-a

Policijska postaja Otok preselila je u nove prostore koji se nalaze u Gospodarskoj zoni u Otoku – Skorotinci br.1, a svečanosti otvorenja nazočio je i ministar MUP-a Davor Božinović.

-Ovo je zgrada u vlasništvu HEP-a koji ju više ne koristi, a najamnina će MUP mjesečno stajati osam tisuća kuna sukladno petogodišnjem ugovoru – pojasnio je ministar Božinović, ocjenjujući uvjete rada otočke policije u novom prostoru vrhunskim.

Nakon što je MUP cijelu prošlu godinu posvetio nabavi nužne opreme za hrvatske policajce, paralelno je započeo i reviziju poslovnih prostora, pa je Božinović u Otoku najavio brojna otvaranja novih policijskih postaja diljem Hrvatske u suradnji s lokalnom zajednicom.

Dubravko Stojačić, načelnik Policijske postaje Otok, istaknuo je da ova policijska postaja broji 54 policijska službenika, a u tijeku je natječaj za prijem novih ljudi. Inače ova policijska postaja pokriva 12 naselja, ali i dobar dio šuma i poljoprivrednog područja.

-Zasad je u Gradu Otoku ostala Služba upravnih poslova, a do eventualnog preseljenja službe na novu adresu Policijske postaje Otok moglo bi doći ovisno o željama i potrebama građana kao i o financijskim mogućnostima same postaje – rekao je Stojačić.

Bozinovic Otok

Pročitano 934 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar