Ispiši ovu stranicu

Miss turizma Magdalenu Brkić nakon uspjeha u Maleziji primio župan Božo Galić

Magdalena Brkić uspješna je i sportašica te studentica Magdalena Brkić uspješna je i sportašica te studentica

Miss turizma Hrvatske Magdalenu Brkić koja se upravo vratila sa svjetskog izbora u Maleziji primio je u svom uredu u Vukovaru Božo Galić, župan vukovarsko-srijemski. Brkić se plasirala među 15 najljepših djevojaka među 51-om natjecateljicom, osvojivši u konačnici izvrsno šesto mjesto. Ova je mlada Vinkovčanka ujedno sportašica i studentica, a s izbora u Maleziji nosi odlične dojmove.

-Bilo je jako lijepo, tamo sam boravila 20-tak dana. Malezija je prekrasna zemlja, potpuno drugačija od naše i trebalo se priviknuti, no ja nosim samo lijepa iskustva odande. Upoznala sam 50 predivnih djevojaka iz cijeloga svijeta. Dok sam još aktualna miss turizma želja mi je dovesti slijedeći izbor za Miss turizma Hrvatske u Vinkovce i na tome već radimo – istaknula je Brkić.

Na svjetskom izboru za Miss turizma našu je missicu Magdalenu Brkić pratio i promotivni turistički video kojim je prikazana ljepota grada Vinkovaca, naše županije ali i cijele Hrvatske, a osvojio je visoko 3. mjesto kao najbolji turistički video.

-Iznimno sam zadovoljan ovim uspjehom, a mislim i cijela naša županija i Hrvatska. Ovo je bila promocija naše ljepote i našeg turizma. Ukoliko županija bude mogla pomoći Magdaleninom daljnjem napredovanju svakako ćemo to učiniti. Što se tiče videa, radi se o uistinu iznimnoj turističkoj promociji naše zemlje u dalekoj Maleziji – rekao je Galić.

Magdalena Brkić članica je Udruženja manekena “Loreena” iz Vinkovaca, i već je sudjelovala na natjecanju izbora ljepote, kada je 2015. godine osvojila titulu Miss osobnosti na izboru za Miss turizma Hrvatske, a u svibnju 2016. godine pobijedila na izboru za Miss Slavonije.

Pročitano 782 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar