Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

U nedjelju akcija "Upoznaj svoju zemlju"

"Upoznaj svoju zemlju" "Upoznaj svoju zemlju" Foto: Vanja Vidaković

Uz podršku Hrvatske turističke zajednice, pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, a u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju", Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, 14. siječnja od 12 sati organizira besplatna vođenja u 30 hrvatskih gradova, odnosno svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča.

U akciju se uključio i Grad Vukovar pa vas iz Gradske uprave pozivaju da upoznate Vukovar. Na parkingu kod hotela Dunav dočekati će vas turistička voditeljica Dara Mayer koja će vas besplatno provesti kroz baroknu jezgru grada. Nakon obilaska navratite na osvježenje u zadrugu Vukovarska vina.

- Ovom akcijom želi se na nešto drugačiji način obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine koja je jedino što nas izuzima od globalizacije – stoji u pozivu organizatora.

Projektu "Upoznaj svoju zemlju" pridružuju se i ostali gradovi Slavonije, Baranje i Srijema, tako da će se akcija održati i u Osijeku, Vinkovcima, Županji i Iloku.

Pročitano 1215 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI