Ispiši ovu stranicu

Predsjednica čestitala vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru i Njegovom Visokopreosveštenstvu Porfiriju Periću

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru Foto: narod.hr

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru i Njegovom Visokopreosveštenstvu gospodinu Porfiriju Periću. 

- Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi' srdačno čestitam Božić sa željom da mir ovog blagdana uđe u svako srce i svaki dom te da ga svi provedu okruženi ljubavlju svojih najmilijih - navodi se u predsjedničinoj čestitki vjernicama i vjernicima. 

-Tradicijskim pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi' srdačno čestitam Božić Vama, svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Republici Hrvatskoj i želim svako dobro u 2018. godini. Radost Božića kao blagdana mira, obiteljskog i vjerničkog zajedništva neka nam svima bude svjetlo na putu izgradnje svakog dobra naše zajedničke domovine Hrvatske - navodi se u čestitki koju je predsjednica uputila Njegovom Visokopreosveštenstvu gospodinu Porfiriju Periću. (Hina)

Pročitano 995 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac